Fiets verhuur

Ontdek de Vechtstreek op een E-bike van Rent and Enjoy Weesp. Fiets door de mooie plaatsen zoals Muiden, Muiderberg, Abcoude en Nigtevecht. Beleef de mooie kant van het Naardermeer of het Gein. De routes zijn zo bedacht dat er altijd tijd is om stops te maken, zoals het Muiderslot, een van de vele forten of terrassen die je onderweg tegen komt.

Muiden tour

Muiden tour

Deze Muiden tour brengt je via een landelijke weg naar Muiden. In Muiden is er de mogelijk om een kijkje te nemen bij de zeesluis. De sluis is de grens tussen het IJsselmeer en de Vecht of neem een bezoek aan het Muiderslot. De Muiden tour brengt je verder door Muiderberg en het Naardermeer.

Fiets afstand:

28 km

Abcoude tour

Abcoude tour

De Abcoude tour brengt je via de binnenstad van Weesp richting het Gein. Het Gein is een landelijke weg die loopt van Driemond naar Abcoude. Na Abcoude neem de weg naar het Amsterdam-Rijnkanaal. Daar ga je de fietsbrug over richting Nigtevecht. Je volgt de weg door het dorp Nigtevecht waar je vervolgens langs de Vecht weer terug gaat naar Weesp.

Fiets afstand:

24 km

Naarden tour

Naarden tour

De Naarden tour brengt je via mooie binnenwegen naar het mooie vestingstad Naarden. In Naarden heb je ruimte om te stoppen en op je gemak rond te lopen. De terugweg brengt je via de vesting naar het Naardermeer. Aan het eind van het Naardermeer kom je voorbij fort uit en Meer. waar je daarna de weg volgt langs de Vecht.

Fiets afstand:

26 km

Poort Muiderslot
Oud schooltje in het Gein
Molen Weesp
Naardermeer
Bankje aan de Vecht
Rechthuis Muidenberg