Een boot huren bij Genieten op de Vecht begint hier

boot verhuur Genieten op de Vecht

Ontdek je de schilderachtige rivier de Vecht door een boot te huren bij Genieten op de Vecht. Kies uit een vloot van  huur boten, waaronder Elektrische sloepen en een reddingssloep, geschikt voor elk gezelschap en elke gelegenheid.

Stap aan boord en ontdek de imposante omgeving en groene oevers. Laat je verrassen door verborgen juweeltjes die alleen vanaf het water te bereiken zijn. Geniet van een heerlijke picknick aan boord of leg aan bij een van de gezellige restaurants langs de waterkant voor een culinaire ervaring.

Bij Genieten op de Vecht staat veiligheid voorop. Onze boten worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, en we voorzien je van alle benodigde instructies en veiligheidsuitrusting voor een zorgeloze vaartocht.

Reserveer nu je boot bij Genieten op de Vecht en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de Vecht. Kom en ontdek de magie van Weesp vanaf het water!

Uitzicht op de Hoogstraat

Sail an (electric) longboat yourself

Verken de schilderachtige Vecht op eigen tempo met onze elektrische sloep. Geniet van de vrijheid om zelf te varen terwijl je langs charmante dorpjes, historische landgoederen en weelderige natuur vaart. Met de geruisloze elektrische aandrijving beleef je een milieuvriendelijk avontuur zonder lawaai of uitstoot. Of het nu gaat om een romantische dag, een gezinsuitje of een vriendentrip, zelf varen op de Vecht biedt een unieke en ontspannende ervaring voor iedereen.

Sailing with a skipper

Ontdek de betoverende schoonheid van de Vecht terwijl onze ervaren schipper je meeneemt op een avontuurlijke reis in onze reddingssloep. Laat je verwonderen door de pittoreske waterwegen, omringd door groene landschappen en historische herenhuizen. Of het nu gaat om een romantische uitje, een gezellige familietocht of een bedrijfsevenement, een vaartocht op de Vecht biedt een onvergetelijke ervaring. Stap aan boord en geniet van de serene charme van deze prachtige rivier.

Paddleboarding

Suppen op de Vecht biedt een betoverende ervaring op het water, omringd door weelderige natuur. Met een mix van avontuur en ontspanning is het geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Geniet van het rustgevende geluid van kabbelend water en versterk de banden met vrienden of collega’s. Voor een onvergetelijk avontuur op een van de meest pittoreske rivieren van Nederland, is suppen op de Vecht de perfecte keuze.